Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد گفت: مذاکرات اولیه برای جدیدترین مجموعه کارخانه نوآوری و فناوری صورت گرفته و دومین کارخانه نواوری در حاشیه شهر مشهد احداث خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، مجید دبیریان رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در استان تهران، پیرامون تشریح موئلفه‌های سرمایه‌گذاری در نگاه شورای ششم و جدید مدیریت شهری جدید مشهدالرضا(ع)، با تاکید براینکه شورای ششم و مجموعه مدیریت شهری جدید آغوشش برای ورود و حضور سرمایه‌گذاران باز است و به‌طور حتم با رفع موانع و مشکلات، در حوزه‌های نوین پیشنهادهای جدید دریافت می‌کنیم، اظهار داشت: رویکرد شورای ششم تبدیل مشهد به «بهشت سرمایه‌گذاری» است، عقیده ما این است که در مشهد فرصت‌ها و ظرفیت‌هایی وجود دارد که به نحو احسن از آن‌ها استفاده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تحقق این مهم در دو گام صورت می‌پذیرد، گفت: گام نخست این است که مشکلات و مسائل را که تاکنون سرمایه‌گذاران با آن مواجه بودند، برطرف کنیم؛ از همین رو کمیته رفع موانع را تشکیل دادیم تا با رفع موانع سرمایه‌گذاران فعلی، پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم. تاکنون چندین جلسه با سرمایه‌گذاران برگزار شده تا مشکلات حل شود، اگر این موانع در مرحله نخست رفع شود، سرمایه‌گذاری مجدد صورت گرفته و الگو و نمونه‌ای برای سرمایه‌گذاران جدید می‌شود. بسیاری از مباحث و مشکلات پیش‌رو سرمایه‌گذاران جدی نبوده و با برگزاری جلساتی با اعضای شورای شهر و شهردار جدید قابل حل است؛ نتایج برگزاری چندین جلسه خوب ارزیابی و تجربه‌هایی کسب شده است.

عزم شورای ششم مشهد در ورود به عرصه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوین

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد در تشریح گام دوم شورای ششم مشهد در زمینه حمایت از سرمایه‌گذاران و توسعه اقتصاد شهری ابراز داشت: پس از حل مشکلات سرمایه‌گذاران، گام دوم «تعریف پروژه‌های جدید سرمایه‌گذاری» است؛ تعریف پروژه‌ به روش‌های قدیمی و سنتی عمدتاً شامل پروژه‌های مشارکتی از جمله ساخت مجتمع‌های اداری و مسکونی است، اما در مدل جدید، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوین مانند تامین مالی جمعی یا سرمایه‌گذاری در حوزه‌های استارت آپ‌ها و حوزه دیجیتال صورت می‌گیرد.

دبیریان پیرامون تکیه بر روش‌های نوین و استارتاپی در حوزه اقتصادی به‌ویژه درآمدزایی آن برای اقتصاد شهری تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان منفعت مالی بیشتری نسبت به سایر حوزه‌ها دارد، از همین‌رو حمایت جدی‌ از استارتاپ‌ها داشته و در نظر داریم مشهد را در این حوزه به هاب منطقه‌‌ تبدیل کنیم. امروزه ایجاد ارزش افزوده با این مدل از سرمایه‌گذاری‌ها، بیشتر از سایر مدل‌های سرمایه‌گذاری از جمله سرمایه‌گذاری سنتی سودآور است. البته نا گفته نماند که یک‌سری حمایت‌های حداقلی در دوره‌های گذشته از مجموعه‌های کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان داشتیم که ارزشمند بوده اما ما بنا به توسعه کارخانه نوآوری داریم.

گام‌های مطالعاتی شورای ششم برای ایجاد دومین کارخانه نوآوری در حاشیه‌شهر

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد در ادامه سخنانش پیرامون اقدامات عملیاتی شورای ششم در راستای توسعه خدمات‌رسانی و توانمندسازی ساکنان بافت حاشیه‌شهر مشهد گفت: با توجه به اینکه در حاشیه شهر بنا بر توسعه است. در نظر داریم نخستین مدل توسعه‌ اقتصادی را در مجموعه‌های حاشیه‌شهر ایجاد کنیم؛ مذاکرات اولیه برای جدیدترین مجموعه کارخانه نوآوری و فناوری صورت پذیرفته و بناست که گام‌های مطالعاتی اولیه انجام شود تا دومین کارخانه نوآوری در حاشیه شهر مشهد ایجاد شود، چراکه بر این باوریم با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌های موفقی در حوزه اقتصاد شهری و خلق ثروت حاصل می‌شود.

وی پیرامون حمایت از مشاغل خُرد و خانگی اظهار داشت: اگر از ظرفیت شرکت‌های کارآفرین بهره‌مند شویم، می‌توانیم از مشاغل خانگی و خُرد حمایت کنیم. امروز کارآفرین‌هایی در شهر داریم که در صورت حمایت امکان ایجاد مشاغل مختلف را دارند؛ اولویت ما توسعه در حاشیه‌شهر است که در این صورت اشتغال و اقتصاد حاشیه‌شهر نیز متحول می‌شود.

‌‌رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهدمقدس در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری اجلاس شهرداران کلانشهرهای عضو پیمان شانگهای در مشهدالرضا(ع) اشاره کرد و گفت: از شهرداری مشهد درخواست شده پیشنهادهای خود را پیرامون برگزاری این اجلاس ارائه دهد؛ یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این نشست، استفاده از ظرفیت‌ها و تعاملات اقتصادی با شهرهای عضو پیمان شانگهای است. برنامه بعدی برپایی اجلاس شهرداری‌های کشورهای مسلمان است که ظرفیت خوبی برای انعقاد توافق با سرمایه‌گذاران خارجی فراهم می‌آورد؛ تلاش ما این است که بخشی از پروژه‌هایی که تعریف می‌شود با مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی باشد.

دبیریان در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه شهرداری بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید را تا 2 ماه آینده باید ارائه کند، گفت: یک‌سری پیشنهاد از جانب کمیسیون دریافت شده که جمع‌بندی آن‌ها خروجی بسته‌های سرمایه‌گذاری است و تا دو ماه آینده بسته‌های سرمایه‌گذاری اولیه ارائه خواهد شد، از همین حیث بناست در این دوره ورود سرمایه‌گذاران با توجه به طرح‌های مطالعاتی دقیق انجام شود. انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شورای شهر مشهد مشکلات اعضای شورای اقتصاد فناوری اشتغال شهرداری مسلمان کمیسیون اقتصادی رئیس کمیسیون اقتصادی سرمایه گذاری در حوزه سرمایه گذاری کارخانه نوآوری سرمایه گذاران دومین کارخانه حاشیه شهر شورای ششم پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود کمانی معاون وزیر نیرو رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی (ساتبا)، در نشست آنلاین با رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور و در جمع مدیران ستادی دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و وزارت نیرو که به منظور تبیین، بررسی و رفع موانع موجود در تأمین ساختگاه‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر برگزار شد، اقدام مشترک دو وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی برای تسهیل در ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر را نتیجه بخش دانست و خاطرنشان کرد: تصویب آئین نامه رفع موانع تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط هیأت وزیران و پرداختن به نکات مورد توجه در مصوبه هیأت وزیران برای تسهیلگری در تخصیص اراضی ساخت نیروگاه‌ها قابل تقدیر است.

وی بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر تاکید و تصریح کرد: ناترازی برق و گاز وجود دارد و بنابراین به دلایلی همچون آلایندگی، توسعه نیروگاهی از طریق سوخت‌های فسیلی امکان پذیر نیست، بنابراین در سطح کشور و بر اساس مصوبات، نیروگاه‌های تجدیدپذیر با ظرفیت مجموع ۱۵ هزار مگاوات در حال توسعه است که شامل بسته‌های توسعه نیروگاه‌های خورشیدی ۴۵۰۰ مگاواتی برای طرح ویژه و ۴۰۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی ذیل ماده ۱۲ رفع موانع تولید و ۳۲۰۰ مگاوات برای نیروگاه‌های حوزه صنعت و بسته توسعه نیروگاه بادی ۳۰۰۰ مگاواتی است.

کمانی با بیان اینکه روند اجرا و مسائل اقتصادی طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ارگان‌های مختلف، بررسی و در نهایت در شورای اقتصاد تصویب شده که این روند در طول یک تا سه سال به طول انجامیده است، تاکید کرد: سرمایه گذاران مجری طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به صورت کامل توسط ساتبا ارزیابی شده‌اند؛ به عنوان نمونه سرمایه گذاران مجری طرح ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، شناخته شده هستند و ارزیابی این سرمایه گذاران انجام شده، ضمن اینکه ضمانت‌های لازم برای شرکت آنها در فرایند برگزاری مناقصه دریافت شده است. علاوه بر آن، در هنگام عقد قرارداد، ضمانت نامه‌های سنگین از سرمایه گذاران اخذ شده و از سوی وزارت نیرو اطمینان داده می‌شود که ارزیابی‌های سرمایه‌گذاران به درستی انجام شده است.

وی، خطاب به مسئولان ذیربط در سازمان امور اراضی کشور اطمینان داد که ارزیابی‌های سرمایه گذاران به درستی انجام شده است و گفت: نظارت بر روند اجرای پروژه‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر مهم است که در حال رصد شدن هستند؛ این امر توسط گروه‌های کنترل پروژه در ساتبا در حال پیگیری است؛ این نظارت‌ها از زمان آغاز قرارداد شروع می‌شود و برای قراردادهای منعقد شده شروط گذاشته شده و از جمله «دوره پیشبرد» آنان بررسی می‌شود. از آن سو درخواست می‌شود با همکاری سازمان امور اراضی در اجرای طرح ویژه ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ۹۰ ساختگاه کشور تسریع شود.

لازم به یادآوری است، از قطعه زمین‌هایی که پیش از این در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته، حدود ۱۵۰ نیروگاه به بهره‌برداری رسیده و نیروگاه‌هایی با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت در حال احداث هستند.

کد خبر 6099677

دیگر خبرها

  • نمایشگاه‌های تخصصی برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی برگزار شود
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف