Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@10:28:18 GMT

نوآوری و پژوهش، مبنای دوره ششم مدیریت شهری مشهد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۲۱۲۸۷

نوآوری و پژوهش، مبنای دوره ششم مدیریت شهری مشهد

شهردار مشهد با تاکید بر اهمیت نوآوری و پژوهش در دوره ششم مدیریت شهری گفت: در بودجه ۱۴۰۱ وظیفه مهمی بر دوش این حوزه قرار داده شده و باید ۱۰ درصد صرفه جویی کنیم که بار اصلی چنین اقداماتی بر دوش فناوری و پژوهش است.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید عبدالله ارجائی در رویداد درس آموخته‌های شهری که با حضور اعضای شورای شهر و جمعی از مدیران شهرداری برگزار شد، ضمن ابراز امیدواری برای تداوم اینگونه مراسم‌ها، اظهار کرد: در حوزه فناوری و پژوهش، نیازمند بازنگری در یک بازه معقول هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بودجه ۱۴۰۱ وظیفه مهمی بر دوش این حوزه قرار داده شده است، باید ۱۰ درصد صرفه جویی کنیم که بار اصلی چنین اقداماتی بر دوش فناوری و پژوهش است.

شهردار مشهد راه‌اندازی کارخانه نوآوری را اقدامی خوب و شایسته دانست و افزود: ما در سال ۱۴۰۱ هزینه‌ای برای کارخانه نوآوری پرداخت نمی‌کنیم و انتظار سودآوری از این فضا را داریم.

وی با تاکید بر اینکه ۱۰۰ فضای اشتراکی دیگر باید به این کارخانه اضافه شود، ادامه داد: سال آینده هر شرکتی که در این فضا وجود دارد یک مشکل مدیریت شهری را در دست بگیرد و در پایان سال خروجی مطلوبی ارائه دهد.

ارجائی ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد، تمامی موضوعات مطرح شده در ارائه‌ها را رو به گذشته خواند و گفت: مباحث مطرح شده تماماً دسترنج سال‌های گذشته بود و من از شما می‌خواهم هر سه ماه برنامه‌ای شبیه با رویکرد و ایده‌هایی رو به آینده تشکیل شود تا بتوانیم با خلاقیت و نوآوری عرصه‌های جدیدی را به زائران و مجاوران امام هشتم هدیه کنیم.

به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم از پژوهشگران برگزیده تقدیر شد.

کد خبر 542419

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهردار مشهد پژوهش شهر کلانشهر کلانشهر مشهد شهرداری مشهد مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بر دوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۱۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تزریق فناوری به چرخه سنتی معدن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،ریسرچ پیچ رقابت محققین حوزه نوآوری و فناوری با حضور جمعی از دانشگاهیان، محققان، صاحبان و مدیران استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان، ذیل اینوتکس ۲۰۲۴ در سالن سراج پارک فناوری پردیس برگزار شد.

در ابتدای این نشست، امیر عاشوری دبیر جشنواره ریسرچ پیچ با اشاره به لزوم تزریق فناوری به چرخه سنتی صنعت، گفت: این رویداد تلاش دارد به عنوان یک بازیگر فعال در اکوسیستم نوآوری و فناوری نقش خود را ایفا کند؛ البته در این بین همکاری و همراهی پارک فناوری پردیس نیز بسیار اثربخش بوده و هست.

وی افزود: در یک سال گذشته در استان‌های تهران، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، یزد و بوشهر، رویداد ریسرچ پیچ برگزار شد و در آن بیش از ۲۷۰ محقق به صورت فردی یا در قالب شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپی طرح و ایده خود را ارسال کردند که بعد از داوری اولیه در استان‌ها، نهایتاً ۲۹ طرح به مرحله نهایی رسید.

آشوری ادامه داد: خوشبختانه در این مدت ۵ شرکت دانش بنیان با محققان برگزیده این رویداد به مرحله عقد قرارداد رسیدند. در بخش اول این رویداد، محققان حوزه آب، انرژی و محیط زیست آخرین دستاوردهای خود را ارائه دادند.

مجتبی جباری‌پور معاون توسعه و نوآوری پارک فناوری پردیس، حسین اصغری شیوایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فناور و نوآور پردیس، حسن اختیارزاده کارآفرین و مدرس دانشگاه، هیئت داوران این رویداد را تشکیل می‌دادند که در این بخش مسعود لطفی هجراندوست رئیس هیئت مدیره شرکت نویان انرژی برد کیان قشم نیز به عنوان داور فنی آنان را در امر داوری یاری کرد.

در بخش دوم که به ارائه آخرین دستاوردها در حوزه معدن و صنایع معدنی اختصاص داشت نیز فرج الله کیانی بروجنی مدیرعامل شرکت کیان معدن پارس، کامبیز معظمی مدیرعامل شرکت کانی کاوان شرق، علی دلیر مدیرعامل شرکت کانسازان به عنوان داوران فنی تیم داوری را همراهی کردند.

پیوند نظام‌مند پژوهش‌های علمی و زیست بوم فناوری و نوآوری کشور، تقدیر و حمایت از فعالان و کنشگران پژوهش‌های مسئله‌محور، فرهنگ‌سازی و ترویج گفتمان پژوهش‌های مسئله‌محور، ایجاد بستر تسهیلگری پژوهش‌های علمی کشور در جهت مهارت‌افزایی و تحقق کسب و کارهای دانش بنیان، ایجاد پویایی پژوهشی در توسعه نسل‌های نوین دانشگاهی همجوار پارک فناوری پردیس، از مهترین اهداف ریسرچ پیچ بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تزریق فناوری به چرخه سنتی معدن
  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • آماده‌باش کامل مدیریت شهری مشهد در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»