Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@04:01:31 GMT

همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان کارخانه نوآوری مشهد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۲۲۵۵

همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان کارخانه نوآوری مشهد

مدیرعامل فاوا شهرداری مشهد با دعوت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای همکاری در مدیریت هوشمند شهری، گفت: این سازمان از ارائه راه‌حل‌های هوشمندانه و خلاقانه توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مدیریت شهری از جمله خدمات هوشمند حمل‌ونقل و اینترنت اشیا استقبال می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی بدیع‌فرخد در جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر بین مدیران شرکت‌های دانش بنیان و تیم‌های مستقر در کارخانه نوآوری و مدیران سازمان فاوای شهرداری مشهد ضمن اشاره به ظرفیت‌های بسیار مناسب کارخانه نوآوری برای مدیریت شهری به واسطه شرکت‌های توانمند مستقر در این کارخانه، اظهار کرد: شهر و شهرداری مشهد دارای موجودیتی زنده است که با کمک این شرکت‌ها می‌توان این ماهیت پویای را حفظ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با دعوت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای همکاری در مدیریت هوشمند شهری، افزود: سازمان از ارائه راه‌حل‌های هوشمندانه و خلاقانه توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مدیریت شهری از جمله خدمات هوشمند حمل‌ونقل و اینترنت اشیا استقبال می‌کند.

مدیرعامل فاوا شهرداری مشهد ادامه داد: در سازمان فاوا تلاش خواهیم کرد با کمک تکنولوژی که در اختیار این شرکت‌ها است اقدامات متفاوت و جدیدی در حوزه مدیریت شهری انجام دهیم یا بخش‌هایی از پروژه‌های از قبل انجام شده در این سازمان را به گونه‌ای اصلاح کنیم که پویایی بیشتری را در شهر به ارمغان آورد و باعث بهبود فرایندها و افزایش رضایت‌مندی شهروندان شود.

وی با بیان این نکته که مدیران شرکت‌ها و استارتاپ‌ها نگاه متفاوتی نسبت به مسائل شهری دارند، گفت: تیم‌های متخصص در این شرکت‌ها می‌توانند برای نیازهای شهری، راه‌حل‌های خلاقانه و درستی را به مدیران شهری پیشنهاد دهند.

بدیع‌فرخد اضافه کرد: امیدوارم بتوانیم در جهت تحقق شعار تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین، همکاری‌های عملیاتی را با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در شهر مشهد انجام دهیم.

به گزارش ایمنا، مدیران شرکت‌ها و تیم‌های مستقر در کارخانه نوآوری مشهد در این جلسه، به توضیح ظرفیت‌ها و توانایی‌های مجموعه خود پرداختند و برای انجام پروژه‌های مشترک با مدیریت شهری اعلام آمادگی کردند.

کد خبر 567877

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان فاوا شهرداری مشهد شرکت دانش بنیان شهر شهرداری مشهد کلانشهر مشهد کلانشهر مدیریت شهری شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت های دانش بنیان کارخانه نوآوری شهرداری مشهد مدیریت شهری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۲۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها